Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

Autocad tekenaar / Administratief medewerker / Licht productiewerk

Man, 42 jaar
Referentie: 0591

Mijn collega’s omschrijven mij als een gemotiveerde, hard werkende collega. Mijn werk geeft mijn leven zin. Ik vind het prettig om mijn collega’s te kunnen helpen en zie graag resultaten. Ik ben een gemotiveerde medewerker die zijn werkzaamheden accuraat uitvoert. Ik voel me verantwoordelijk voor mijn werkzaamheden en sta altijd open om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

Opleiding

1994- 1999: Mosul University, civiel/bouwkundig ingenieur, diploma behaald en gewaardeerd op Nederlands niveau naar Hoger technisch onderwijs in juli 2009.

Competenties

Leergierig, Behulpzaam, Accuraat, Flexibel, Gemotiveerd

Werkervaring:

Administratie Simulatie kantoor: administratief medewerker
Vermeer International (afdeling Sale): algemene assistentie internationale beurzen, algemene assistentie bij het organiseren van een sales training, ontwerpen van posters, marktonderzoek Noord-Afrika en andere marketing activiteiten.
Vitrite Philips Middelburg (afdeling innovatie): het opzetten en volledig reviseren/updaten van het AutoCad tekeningenbestand.

Beschikbaarheid

18-24 uur
Wist u dat...

Talent uit Werkhart speciaal opgezet is om werkzoekende talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?