Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

Medewerker klantenservice / Woonbegeleider / coach / counselor

Vrouw, 59 jaar
Referentie: 0378

Respect voor elkaar is voor mij een van de belangrijkste dingen in het leven. Ik vind het belangrijk echt contact met mensen te maken, hen te leren kennen en te begrijpen. Hierdoor bouw ik makkelijk een vertrouwensrelatie op. Ik heb vaak een adviserende en coachende rol voor mensen om mij heen vervuld. Hierbij laat ik eenieder in zijn waarde waarbij het mijn streven is, dat de mensen zelf hun eigen keuzes kunnen maken.

Opleiding

Diverse trainingen die met communicatie te maken hebben zoals : interculturele communicatie, omgaan met agressie en verkooptrainingen. Ook heb ik een 4-5 jaar durende Yoga opleiding gevolgd. Tijdens de opleiding lessen gegeven aan mensen van verschillende leeftijden.

Competenties

Betrouwbaar, Verantwoordelijkheidsgevoel, Flexibel, Analytisch, Empathisch

Werkervaring:

Stage bij Solvid Werving en Selectie/Ondernemen.
B2B: Afspraken realiseren voor de re-integratie coaches. Receptiewerkzaamheden zoals gasten ontvangen, telefoon beantwoorden, afspraken inplannen en klanten ontvangen.
Vrijwilligerswerk bij S.N.V. Brabant Centraal.
Maatschappelijk inloopspreekuur, Maatschappelijke begeleiding nieuwkomers.
N.S.O.F. Verkoop deur tot deur van loten voor goede doelen.

Beschikbaarheid

24-32 uur

Extra

  • Premiekorting oudere werknemerWist u dat...

Talent uit Werkhart speciaal opgezet is om werkzoekende talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?